ETS2 Steam Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözümü

ETS2 Steam Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözümü

ETS2 steam çalışmayı durdu hatası alıyorsak bu hatayı almamıza sebep olacak birden çok sebep vardır, bunları sıralamak gerekirse öncelikle;

Ekran kartı sürücüsü güncel değil ise eğer atıyor olabilir. Çözümü Nedir?

 Ekran kartını en son sürüme güncelleyip oyuna tekrar girmeyi deneyin.

Mod klasörünüzde ki herhangi bir mod oyun sürümüyle uyumsuz olduğu için atıyor olabilir. Çözümü nedir?

Yeni bir mod yüklediğiniz zaman atıyorsa eğer o modun yeni sürümünü indirin ya da modu kaldırdın. Çünkü o mod oyun sürümünüzle uyumlu değildir.

İkinci sebep ise oyunda profil seçmeden önce mod yöneticisine girdiğimiz zaman uyumsuz mod var ise bunu belirtir. Belirttiği modun da yeni sürümü varsa eğer indirip, yoksa modu silerek düzeltebilirsiniz. Bunun haricinde göstermeyip yine atarsa eğer modların yeni sürümünü indirmeyi veya deneme/yanılma yolunu deneyin.

Steam üzerinden eksik, bozuk dosya varsa eğer dosya doğrulama işlemi yapılmasıdır. Nasıl yapılır?

Steam>Kütüphane>Euro Truck Simulator 2>Sağ tık, özellikler>Yerel Dosyalar>Oyun Ön Bütünlüğü Dosya Doğrulama, kapat diyip ardından dosya doğrulama işleminin bitmesini bekleyin. Böylelikle oyunda bozuk veya eksik dosya varsa eğer tekrardan indirerek düzeltecektir.

Eğer bu yöntemlerle sorun çözülemediyse lütfen yorumlarda belirtin, yardımcı olacağım.


2 yorum

  1. Yanıtlar
    1. Çok bişey farketmez, steam olunca sadece oyunu steamden indirmiş oluyosun, crack indirsende yukarıda ki maddeler geçerli. Buna ek olarak crackde bozuk olabilir.

      Sil

Yorum Gönder