PUBG Mobile Jiroskop Ayarı 2019 [SÜPER]

PUBG Mobile Jiroskop Ayarı 2019 [SÜPER]

PUBG Mobile, aksiyon, FPS ve hayatta kalma türündeki oyunları seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Tencent Games firmasının üstlendiği Android platformunun vazgeçilmez oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız silahlı karakter ile bulunduğunuz ada içinde tek başınıza veya takımınızla mücadele etmek ve galip gelmeye çalışmaktır. Bitmek bilmeyen silahlı çatışmalar, dünyanın dört bir yanından oyuncular, farklı silahlar, haritalar ve dahası sizleri bekliyor. Aynı zamanda PUBG Mobile ile ilgili herşey'e bu linke tıklayarak ulaşabilirsin.
Jiroskop Nedir?
Temelde telefonunuzu hareket ettirerek karakterinize yön verdiğiniz ve aynı zamanda nişan alabildiğiniz bu özelliği aslında yarış oyunlarından aşinayız. Jiroskop kullanırken ekrana dokunmanıza gerek kalmıyor. Oyunda bu özellik ilk anda otomatik olarak kapalı oluyor. Jiroskopla ilgili oyun menüsünde iki seçenek mevcut: “Dürbün aç” ve “Daima açık”.

Peki ya en iyi jiroskop ayarı hangisi?
PUBG Mobile Jiroskop Ayarı 2019 [SÜPER]

Ayarları yaptıktan sonra jiroskop'a alışmanız uzun sürecektir. Ama pratik yapa yapa alışıcaksınız.[Eğitim modunda pratik yapabilirsiniz. Ardından ölüm maçları ile alışmaya bakın.] Pes etmeyin. İyi oyunlar!
PUBG Mobile Jiroskop Ayarı, PUBG Mobile Jiroskop nasıl oynanır, PUBG Mobile Jiroskop nasıl açılır, PUBG Mobile Jiroskop nedir, PUBG Mobile en iyi jiroskop ayarı