ETS2 İş Ekranı Boş Gelme Sorununun Çözümü

ETS2 İş Ekranı Boş Gelme Sorununun Çözümü

- Öncelikle Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/ girip config.cfg dosyanızı açıp "uset g_console to 0" ve" uset g_developer to 0" bu ikisindeki 0 değerini 1 yapın.

- Ardından oyuna girip profilinizi seçin. Ana ekrana geldikten sonra esc'nin üstendeki "é" tuşuna basıp konsolu açın ve "g_force_economy_reset 1"; bu kodu yazdıktan sonra enter'a basın ve sağ üstteki profillere tıklayıp profil ekranına gelip kendi profilinizi seçip tekrar ana ekrana gelin.

- Ardından aracınız park edildi uyarısı gelicek tamam diyip geçin. Sonra "é" tuşuna basıp konsolu tekrar açın ve bu sefer bu kodu yazın : "g_force_economy_reset 0" ardından enter tuşuna basın ve sorununuz çözülmüştür.

ETS2 İş Ekranı Boş Gelme Sorununun Çözümü, ets2 iş yok, ets2 mp iş yok, ets2 işler gözükmüyor, ets2 yük alamıyorum, ets2 dorseler yok, ets2mp iş gözükmüyor, ets 2 dorse gözükmüyor, ets 2 işler gözükmüyor, ets 2 iş çıkmıyor, euro truck simulator 2 iş yok, , euro truck simulator 2 multiplayer yük sorunu, euro truck simulator 2 iş teklifleri yok, euro truck simulator 2 iş çıkmama sorunu, ets2 mp yük çıkmıyor, ets 2 multiplayer işler görünmüyor, ets2mp iş çıkmama

2 yorum

  1. yaptıktan sonra yine eski haline dönüyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende sorun hala devam ediyor konsolda g_force_economy_reset 1 bu kod yok f ile aratmamma rağmen yardımcı olabilecek arakdaş varmı

      Sil

Yorum Gönder