Android Güvenli Moddan Çıkma

Android Güvenli Moddan Çıkma

Güvenli mod; windows işletim sisteminde olduğu gibi android cihazları stabil hale getirmek için gereksiz çalışan uygulamaların ve programların çalışmamasıdır. Peki neden güvenli mod kullanılır? Sistemi zorlayan uygulamalara müdahale edilemediği zaman güvenli moda geçilerek müdahale edilir.

Telefonu güvenli moda geçiş yaptırdığımız zaman, telefonu açıp kapayınca güvenli moddan çıkması gerektiği halde güvenli moddan çıkılamıyor. Peki ne yapacağız?

Telefonu ilk öncelikle açıp kapamayı deneyin. Eğer işe yaramazsa telefonu kapatın ve batarya ile sim kartını telefondan çıkarın.Yaklaşık olarak 15 dakika batarya ve sim kartını takmayın. 15 dakika geçtikten sonra batarya ve sim kartını takın, telefon güvenli moddan çıkmış olacaktır.

Anahtar Kelimeler: Android güvenli moddan çıkmak, android güvenli moddan çıkmıyor, güvenli moddan çıkmak, android güvenli moddan nasıl çıkılır, telefonum güvenli moddan çıkmıyor, telefon güvenli moddan çıkmak, android güvenli moddan çıkmıyor, güvenli moddan çıkmıyor, güvenli moddan çıkmıyor android, android güvenli mod çıkma, android güvenli mod kapatma

1 yorum

  1. Hala çıkmıyorsa çünkü benim telefonum hala çıkmadı lütfen yardım edin modeli samsung j3

    YanıtlaSil

Yorum Gönder