SCS Blender Tools

Merhaba Arkadaşlar.Çoğu Kişinin Hayali Gerçek oluyor.Bildiğiniz Üzere ETS2'de araç üstünde değişiklik vb. şeyler yapmak içim zmodeler 3 kullanmak şarttı ve ücretli idi.SCS Bu durumdan Kullanıcıları Memnun etmek için SCS Blender Tools Programını geliştiriyor.Bu Program Tamamen Ücretsiz !

SCS Blender



SCS Blog'dan Aldığımız Yazıyı Sizlerle Paylaşalım :) ;


Oyunun tutkunlarının yaptığı muhteşem modlara bakarken hayranlığımızı gizleyemiyoruz. Fakat herkesin bildiği gibi güzel işleri yapmak için güzel araçlar gerekir. Tasarımcıların bizim formatlarımızı tersine çevirmek için gösterdikleri gayretin ve ellerindeki araçların tasarım için ideal olmadığının farkındayız.

Bugün sizlere SCS Software olarak herkese açık olacak ve yaratıcılığı artıracağını düşündüğümüz SCS Blender araçları üzerinde çalıştığımızı duyurmak istiyoruz.

Bazılarınızın farkında olacağı gibi bu aracı yapmak için başka bir blender aracı kullanıyoruz ve bu blender hızlı, esnek, bol dökümanlı ve hepsinden önemlisi ücretsiz. Yani 3d Studio Max ya da Maya gibi pahalı yazılımlara sahip olmanız gerekmiyor.

Üreteceğimiz SCS Blender araçları %100 "Üretici güvenceli". Bu paket bizim oyunu yapmak için kullandığımızla aynı işleyişe ve akışa sahip. Hatta SCS takımındaki bazı arkadaşlar da günlük işlerde eski yöntem yerine bu programı kullanmayı düşünüyor. SCS Blender araçları ile model oluşturmak, modeli kaplamak, doğru materyalleri kullanmak ve bunların hepsini oyunun içine kolayca aktarmak mümkün olacak.

SCS Blender araçları planımıza göre bu program en basit modellemelerden en karmaşık tırlara kadar her şeyi kapsayacak tıpkı takımımızdakilerin yaptığı gibi. Sunulan dökümanlarla çok daha yüksek kaliteli modlar görmeyi umuyoruz. Gerek kullanıcıların yaptığı modların gerekse harita editörünün oyunun içinde kapladığı büyük yeri düşünürsek, bu program oyunun gelişmesi için çok büyük imkanlar yaratacak. 

Programın devam eden geliştirme sürecinden birkaç ekran görüntüsü veriyoruz ;

SCS Blender

SCS Blender

SCS Blender